Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Αλλαγές μετά τις εκλογές στην ΕΡΤ!...

Αλλαγές μετά τις εκλογές στην ΕΡΤ!...

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Η αλλαγή στη διοίκηση της ΕΡΤ δεν θα πρέπει να αποκλείεται μετά τις εκλογές. Αν υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας τότε...

η συγκρότηση της διοίκησης της ΕΡΤ θα είναι συνάρτηση των κομμάτων που θα έχουν τα κλειδιά της εξουσίας και του νέου υπουργού Επικρατείας, αρμόδιου για θέματα Ραδιοτηλεόρασης.

Αλλά και στην περίπτωση που υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να είναι αποφασισμένος να αλλάξει πρόσωπα στο Ραδιομέγαρο.

Ταυτόχρονα, όμως, υπάρχουν και γκρίνιες και από την Αγία Παρασκευή πως η κυβέρνηση δεν έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές για το κόστος του προγράμματος. Το αποτέλεσμα είναι πως η ΕΡΤ μετά τις εκλογές θα είναι μια εταιρεία με τρία κανάλια και χωρίς πρόγραμμα. Επιπλέον, το γεγονός ότι δεν έχει συνταχθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη μισθοδοσία των εργαζομένων δημιουργεί μια επιπλέον ανασφάλεια στο Ραδιομέγαρο.

typologies.gr-- nonews

https://apokalipsetotora.blogspot.gr/

 
GO_TO_TOP