Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Ανακοίνωση ΡΙΚ για τις διακοπές προγράμματος ΕΡΤ

Ανακοίνωση ΡΙΚ για τις διακοπές προγράμματος ΕΡΤ

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015

Μετά από αντιδράσεις τηλεθεατών, το ΡΙΚ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τις διακοπές στη μετάδοση του προγράμματος της ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση

Λόγω αντιδράσεων τηλεθεατών καθώς και δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες σε σχέση με τη μετάδοση του τηλεοπτικού προγράμματος της ΕΡΤ από το ΡΙΚ, το ΡΙΚ επιθυμεί να διευκρινίσει τα εξής:

Το ΡΙΚ σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τη διακοπή της μετάδοσης του προγράμματος της ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης του προγράμματος της (που αφορούν μεταξύ άλλων κινηματογραφικές ταινίες και αθλητικό πρόγραμμα) ΜΟΝΟ στην Ελλάδα, ως εκ τούτου απαγορεύεται να προβάλλονται αυτά τα προγράμματα εκτός Ελλάδας και για αυτό το λόγο η εκπομπή διακόπτεται για τους τηλεθεατές στην Κύπρο και όχι εξ’ υπαιτιότητας του ΡΙΚ.

Το ΡΙΚ υπενθυμίζει ότι η συνεργασία ΡΙΚ και ΕΡΤ είναι διαχρονική και διέπεται από τη διακρατική συμφωνία Ελλάδας-Κύπρου.

Η μετάδοση του προγράμματος της ΕΡΤ από το ΡΙΚ θα απασχολήσει στο προσεχές διάστημα τις δύο πλευρές με στόχο την κατάληξη σε συμφωνία για ικανοποίηση της επιθυμίας μεγάλης μερίδας τηλεθεατών στην Κύπρο να παρακολουθούν το πρόγραμμα της ΕΡΤ. 

https://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-media/893/280917/anakoinosi-rik-gia-tis-diakopes-programmatos-ert

 

 
GO_TO_TOP