Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

17/6/20105


« …

Θέμα 2ο : Εξουσιοδοτήσεις του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού σχετικά με τη Πειθαρχική διαδικασία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών και τις υπηρεσιακές ανάγκες, αποφασίζει και χορηγεί εξουσιοδότηση στον κ. Μιχαήλ Δημητρακάκο, Διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού, να προβαίνει στις κάτωθι ενέργειες στο πλαίσιο της πειθαρχικής διαδικασίας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 31 του Γενικού Κανονισμού Προσωπικού της εταιρίας:

Α. Εφόσον υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες ότι έχει διαπραχθεί πειθαρχικό παράπτωμα να συγκεντρώνει κάθε χρήσιμο στοιχείο με κάθε νόμιμο μέσο για τη διερεύνηση του κατά πόσον πρέπει να ασκηθεί Πειθαρχική Δίωξη

Β. Να ασκεί τη Πειθαρχική Δίωξη

Γ. Με το πέρας της Πειθαρχικής Δίωξης, να ορίζει ανακριτή, ο οποίος δικαιούται να συγκεντρώνει κάθε χρήσιμο στοιχείο με κάθε νόμιμο μέσο

Δ. Μετά το πέρας της ανάκρισης, να κρίνει αν η υπόθεση πρέπει ή όχι να παραπεμφθεί στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ

. . . »



 
GO_TO_TOP