Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Συνάντηση της Προέδρου της Βουλής με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ

Συνάντηση της Προέδρου της Βουλής με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Με την Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου συναντήθηκε σήμερα (Παρασκευή 5 Ιουνίου) το μεσημέρι ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΡΤ κ. Διονύσης Τσακνής, ο οποίος την ενημέρωσε για τη μέχρι στιγμής εξέλιξη των διαδικασιών για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και την αναβίωση των συμβάσεων των εργαζομένων.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν η ομαλή διαδικασία υποδοχής των εργαζομένων της ΕΡΤ – μέχρι σήμερα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον επανόδου συνολικά 1.665 άτομα – και ο σχεδιασμός για την αποκατάσταση όλων των δομών της. Ο κ. Τσακνής ενημέρωσε την κυρία Κωνσταντοπούλου για την ανάγκη τροποποίησης νομικών διατάξεων που αφορούν στην ΕΡΤ, προκειμένου να καταστεί πιο εύρυθμη και αποτελεσματική η λειτουργία της εταιρείας, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην άοκνη προσπάθεια των προσωρινών Γενικών Διευθυντών για την αντιμετώπιση δυσλειτουργιών που έχουν παρουσιαστεί λόγω του καθεστώτος που ίσχυε στη ΝΕΡΙΤ. Ο Πρόεδρος της ΕΡΤ αναφέρθηκε στην πρόθεση του ιδίου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας να επισκεφθούν τη Δευτέρα 8 Ιουνίου τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συζητήσουν με τους εργαζόμενους για τα θέματα επαναλειτουργίας του σταθμού και την τοποθέτηση Διοικούσας Επιτροπής. Επίσης, παρουσίασε τον προγραμματισμό για την εορταστική εκδήλωση στο Ραδιομέγαρο την ερχόμενη Πέμπτη 11 Ιουνίου.

video : https://youtu.be/WOX0TPfaRx0 (enikos.gr)

https://company.ert.gr/

 
GO_TO_TOP