Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Καλό σου ταξίδι Σωτήρη …

Αγία Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2018

Καλό σου ταξίδι Σωτήρη …

Η οικογένεια της ΕΡΤ και ο Σύλλογος μας θρηνούν την πρόωρη απώλεια του συναδέλφου μας Σωτήρη Βοργιά.

Η καρδιά του Σωτήρη σταμάτησε να χτυπάει χθες το μεσημέρι, διακόπτοντας έτσι την πολύμηνη μάχη που έδινε για να αντιμετωπίσει τα οξυμένα προβλήματα της υγείας του. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε σε όλους μας βαθειά θλίψη.

Ο Σωτήρης σπούδασε ηλεκτρονικά στα ΤΕΙ, από το 1989 εργαζόταν στην ΕΡΤ, αρχικά στο ΚΕ Ακαρνανικών, στη συνέχεια στο Τμήμα Ροής Τηλεόρασης και τώρα στο ΚΕ Βραχέων Αυλίδας. Πρόθυμος, και πάντα χαμογελαστός εργάστηκε με ευθύνη, με  συνέπεια και  πραγματικό επαγγελματισμό στα Τμήματα που υπηρέτησε. Φίλος και συνεργάτης με όλους τους συναδέλφους.  Η απώλεια του αφήνει ένα μεγάλο κενό.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη, το χαμόγελο του, την προθυμία του και την αγάπη του για την ΕΡΤ.  Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη  11 Ιανουαρίου  ώρα 15:30, στο  Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου.  Εκφράζουμε τη βαθειά μας θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.

Καλό σου ταξίδι συνάδελφε και φίλε…


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Γαβριήλ Κασιμάτης

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Κούνης


 
GO_TO_TOP