Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Έφυγε από κοντά μας ο Βασίλης Φωτούς …

Έφυγε από κοντά μας ο  Βασίλης Φωτούς …

 

Ο Σύλλογος μας, το Ραδιόφωνο και ολόκληρη η οικογένεια της ΕΡΤ θρηνεί μία ακόμα τραγική απώλεια  που προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο. 

 

Έφυγε από κοντά μας βιαστικά και άδικα ο αγαπημένος μας συνάδελφος και φίλος Βασίλης Φωτούς, χθες το απόγευμα. Ο Βασίλης έδωσε τη μάχη με την επάρατο με θάρρος και αξιοπρέπεια,  μαζί με τα αδέλφια του και τους φίλους του. Έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων σε ηλικία 55 ετών. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε σε όλους μας βαθειά θλίψη και οδύνη.

 

Ο Βασίλης σπούδασε ηλεκτρονικά, από το 1988 εργαζόταν στην ΕΡΤ, στον Κεντρικό Έλεγχο Ραδιοφωνίας. Η υπηρεσιακή του διαδρομή χαρακτηρίζεται  από την  αγάπη του στο Ραδιόφωνο,  που υπηρέτησε πιστά,  με αξιοπρέπεια,  με ήθος, αλλά και  με κορυφαία τεχνικά προσόντα.  Πάντα  με  χαμόγελο, πάντα καλοσυνάτος,  πρόθυμος και υπεύθυνος στο υπηρεσιακό του καθήκον. Η απώλεια του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για το πλατύ του χαμόγελο, την καλοσύνη του, το ήθος του, τις αρχές του.

 

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο  Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 στις 11:30,

στον Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος στο Κοιμητήριο  Κηφισιάς,

Αγίου Τρύφωνος και Καρπάθου  (πίσω από το Ζηρίνειο Στάδιο)

 

Μέσα από την καρδιά μας  εκφράζουμε τη  βαθειά  μας θλίψη και τα ειλικρινή  μας  συλλυπητήρια στη μητέρα του Άννα, στα αδέλφια του Αλέκα και Πέτρο  και σε όλους τους οικείους του.


Καλό σου ταξίδι συνάδελφε και φίλε  …


Το  ΔΣ  του  ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ.

 
GO_TO_TOP