Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΣΥΜΗΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΑ

Αγία Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μηχανικών & Τεχνικών της ΕΡΤ  σας προσκαλεί στη συζήτηση που διοργανώνει


την  Τρίτη 25 Ιουνίου  στις 13:00

στο  Ραδιομέγαρο  της  ΕΡΤ

1ος όροφος  Studio Β

Μεσογείων 432 Αγία Παρασκευή

για την ενημέρωση των μελών και των συναδέλφων σχετικά με την ΚΥΑ της αναβίωσης.Θα αναλυθούν όλα τα θέματα  που  αφορούν την ΚΥΑ  και  την εφαρμογή της από τους ομιλητές εργατολόγους :


          Κατερίνα  Θεοδωράτου,

          Δημήτρη  Βασιλείου

Οι ομιλητές θα απαντήσουν στα ερωτήματα που θα τεθούν από τους  συναδέλφους. 

Επίσης κάθε συνάδελφος μπορεί από σήμερα να αποστέλλει ερωτήματα στα email του Συλλόγου :   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  ,   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   

Για την ενημέρωση των συναδέλφων της Περιφέρειας η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά (live streaming). Το link θα αναρτηθεί πριν την έναρξη της συζήτησης στην ιστοσελίδα μας www.pasimite.gr



Το  Δ.Σ. του ΠΑΣΥΜΗΤΕ

 
GO_TO_TOP