Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΣΥΜΗΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ , ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ , ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΣΥΜΗΤΕ

Νίκη της συλλογικής λειτουργίας και της Δημοκρατίας


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε χθες 17 Δεκεμβρίου 2020, με μεγάλη επιτυχία η εκλογοαπολογιστική ΓΣ του Συλλόγου μας.

Με οδηγό τις αποφάσεις του εκλεγμένου ΔΣ και τη ΓΣ της 7ης Φεβρουαρίου - που με συντριπτική πλειοψηφία ζήτησε εκλογές - έγινε η προσέλευση των συναδέλφων μας, από όλους τους εργασιακούς χώρους, με στόχο την πολυάριθμη συμμετοχή και την υποδειγματική διαδικασία στη συνεδρίαση της ΓΣ.

Επιθυμία και αταλάντευτη θέση όλων των μελών είναι να μη παραβιάσει κανείς τη δικαστική απόφαση 1882/20 και να αποκτήσει ο σύλλογος αιρετή διοίκηση και νέους αντιπροσώπους. Ένας σύλλογος ευρύς, ενιαίος που να καλύπτει ολόκληρο τον Τεχνικό κλάδο της ΕΡΤ, με μέλη αποφασισμένα και προσηλωμένα στη συλλογική λειτουργία και στην παραπέρα ισχυροποίησή του.

Αυτό ακριβώς επιβεβαιώθηκε στην χθεσινή ΓΣ, γιατί :

  • είχε μεγάλη μαζικότητα στις συγκεκριμένες συνθήκες

  • τηρήθηκαν σχολαστικά τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον Covid

  • τα μέλη ακολούθησαν με υπομονή και υπευθυνότητα μια ιδιαίτερα τυπική και χρονοβόρα διαδικασία, έτσι όπως τη ζήτησε η δικαστική αντιπρόσωπος και το προεδρείο της ΓΣ.

  • είχε μαζική συμμετοχή σε όλες τις ψηφοφορίες που διενεργήθηκαν

  • απεικονίζεται αδιαμφισβήτητα από τα αποτελέσματα του απολογισμού

Στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΠΑΣΥΜΗΤΕ υπόγραψαν την συμμετοχή τους 95 συνάδελφοι μόνο από την Αττική, συμμετείχε επίσης με ηλεκτρονικό τρόπο μεγάλος αριθμός συναδέλφων από την περιφέρεια, αφού λόγω των περιοριστικών μέτρων, δεν τους δόθηκε η δυνατότητα φυσικής παρουσίας

Στη Γενική Συνέλευση παρουσιάστηκε ο Διοικητικός Απολογισμός και το Πρόγραμμα Δράσης  με ολιγόλεπτη τοποθέτηση από τον πρόεδρο του ΔΣ.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ο Οικονομικός Απολογισμός, (8/4/2019 εώς 13/12/2019) και (13/12/2019 εώς 16/12/2020), ο Προϋπολογισμός   και διαβάστηκε η Έκθεση της ΕΕ. 

Έγιναν τοποθετήσεις και από μέλη που εργάζονται εκτός Αττικής μέσω τηλεφώνου.

Ψηφίστηκε ο απολογισμός του ΔΣ

Αποτελέσματα ψηφοφορίας απολογισμού :

Με ψηφοφορία επιλέχτηκε η ΠΟΣΠΕΡΤ, ως δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση, μέσω της οποίας θα αντιπροσωπεύεται ο σύλλογος στη ΓΣΕΕ.

Εκλέχτηκε Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και 16 τοπικές εφορευτικές επιτροπές, για τα αντίστοιχα εκλογικά τμήματα, στα οποία θα ψηφίσουν τα μέλη μας στις επερχόμενες Εκλογές .

Συναδέφισσες και συνάδελφοι, αύριο θα συνεδριάσει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή για να προκηρύξει τις ΕΚΛΟΓΕΣ του ΠΑΣΥΜΗΤΕ.

Δεχτήκαμε και δεχτήκατε άνανδρες και πρωτοφανείς επιθέσεις, επειδή είχαμε υποχρέωση και αποφασίσαμε να αγωνιστούμε για την ύπαρξη και τη συνέχεια του ιστορικού μας Σωματείου. Σε αυτές τις επιθέσεις σταθήκαμε όρθιοι και δικαιωθήκαμε, επειδή όλα τα μέλη με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα απάντησαν με ένα ηχηρό ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


και ΤΩΡΑ έχουμε ΕΚΛΟΓΕΣ στον ΠΑΣΥΜΗΤΕ

Καλές γιορτές σε όλους !


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Γαβριήλ Κασιμάτης 

Ο Γενικός Γραμματέας Ανδρέας Μαυρίδης

 
GO_TO_TOP