Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Συνάντηση των Σωματείων της ΕΡΤ με τον Υφυπουργό κ. Οικονόμου 15θήμερη αναστολή των κινητοποιήσεων

ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ.                       Π.ΣΥ.Π.ΕΡΤ

Ε.Ε.ΕΡΤ                     ΠΑ.ΣΥ.ΠΑ.ΤΕ.ΚΑΛ.

Σ.Ε.Κ.Ο.Χ.ΕΡΤ

Πανελλήνιο  Σωματείο  Σκηνοθετών & Διευθυντών  Παραγωγής  ΜΜΕ


Αγία Παρασκευή  1  Νοεμβρίου  2021

 

Συνάντηση των Σωματείων της ΕΡΤ με τον Υφυπουργό κ. Οικονόμου

15θήμερη αναστολή των κινητοποιήσεων

Συναδέλφισσες,  συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, η πρώτη συνάντηση των Προέδρων των Σωματείων των εργαζομένων της ΕΡΤ με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Γιάννη Οικονόμου και τους συνεργάτες του, μετά από αίτημα των σωματείων μας.

Στη συνάντηση καταθέσαμε σχετικό υπόμνημα που περιλαμβάνει επιγραμματικά τα θέματα που μας απασχολούν και τις προτάσεις για τη ΣΣΕ, ενώ αναπτύξαμε  τα χρόνια αιτήματά μας με αναλυτικό και τεκμηριωμένο τρόπο.

Ο Υπουργός ζήτησε διευκρινήσεις και στάθηκε θετικά στο γενικό πλαίσιο. Εξέφρασε την αναγκαιότητα υπογραφής της ΣΣΕ για τη θεσμική και εύρυθμη λειτουργία της ΕΡΤ, αλλά και για την άμβλυνση των ανισοτήτων.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ειλικρίνειας και κατανόησης. Ο κ. Οικονόμου δεσμεύτηκε ότι εντός 15 ημερών θα μας απαντήσει επί του συνόλου των αιτημάτων μας.

Αναμένοντας από τον Υπουργό να ανταποκριθεί θετικά στο πλαίσιο των δίκαιων και χρόνιων αιτημάτων μας, δίνουμε πίστωση χρόνου και από κοινού όλα τα Σωματεία αναστέλλουμε για 15 μέρες τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις και τις στάσεις εργασίας που έχουμε προκηρύξει.

Καλούμε τους συναδέλφους σε εγρήγορση εν αναμονή εξελίξεων.

τα Σωματεία των εργαζομένων της ΕΡΤ 
GO_TO_TOP