Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας συνάδελφε Μανώλη Βασιλάκη

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας συνάδελφε Μανώλη Βασιλάκη

 

Ο ΠΑΣΥΜΗΤΕ  και η ΕΡΤ πενθεί.  Θρηνούμε την απώλεια του αγαπημένου μας συναδέλφου και φίλου Μανώλη Βασιλάκη,  που πρόωρα έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 49 ετών.  Χτυπήθηκε από τον  κορωνοϊό,  νοσηλεύτηκε και έδωσε μάχη για τη ζωή του για μεγάλο διάστημα, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον ύπουλο ιό.

Το Μανώλη τον γνωρίσαμε πριν 25 χρόνια όταν ξεκίνησε την εργασία του στην ΕΡΤ,  στο Τμήμα του Διεθνούς Δορυφορικού προγράμματος, που έκανε τα πρώτα βήματα συνεχούς ροής, ως γέφυρα της Ελλάδας με τον απόδημο Ελληνισμό. Υπηρέτησε με αυταπάρνηση σε όσες τεχνικές μονάδες τον χρειάστηκε η υπηρεσία. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στα νέα μέσα και στo ιντερνετικό περιεχόμενο.

Η ευγένειά  του,  η προθυμία του, η συνεργασία, η προσήλωσή του στην υπηρεσία και η αγάπη για τη δουλεία του και την ΕΡΤ ήταν βασικά χαρακτηριστικά στην επαγγελματική του διαδρομή. Ένας άνθρωπος μοναδικός με ιδιαίτερα χαρίσματα, ένας χαρακτήρας σπάνιος, ένας επαγγελματίας ξεχωριστός, ένας  φίλος  πραγματικός !

Αγαπημένε συνάδελφε Μανώλη θα σε θυμόμαστε πάντα για τον υπέροχο χαρακτήρα σου, την εξαίρετη συμπεριφορά σου, την πολύτιμη και ακούραστη προσφορά σου, τη  ζεστή και  μεγάλη καρδιά σου  ...

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα  17 Μαΐου στις 11:45, στο Κοιμητήριο του Βύρωνα.

Στον πατέρα του, στην αδελφή του και στους οικείους του εκφράζουμε ολόψυχα τη βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

 


 
GO_TO_TOP