Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Εκλογές ΕΔΟΕΑΠ – ηλεκτρονική πλατφόρμα

ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ.                       Π.ΣΥ.Π.ΕΡΤ

Ε.Ε.ΕΡΤ                     ΠΑ.ΣΥ.ΠΑ.ΤΕ.ΚΑΛ.

Σ.Ε.Κ.Ο.Χ.ΕΡΤ

Πανελλήνιο  Σωματείο  Σκηνοθετών & Διευθυντών  Παραγωγής  ΜΜΕ


Αγία Παρασκευή  17  Οκτωβρίου  2021

Εκλογές ΕΔΟΕΑΠ – ηλεκτρονική πλατφόρμα

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Παρασκευή  19 έως την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθούν  οι εκλογές στον ασφαλιστικό  οργανισμό ΕΔΟΕΑΠ που είμαστε ασφαλισμένοι όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.

Οι εκλογές,  με τήρηση των υγειονομικών  πρωτοκόλλων,  θα διενεργηθούν με ψηφοφορία σε φυσική κάλπη ( δια ζώσης )  :

στην Αθήνα α)  Γ. Σισίνη 18 & Ηριδανού  και  β)  Ορμινίου 38

και  στη Θεσσαλονίκη  Τσιμισκή  43.

Στις άλλες  περιφέρειες της χώρας που διαμένουν και εργάζονται ασφαλισμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ  δεν υπάρχουν εκλογικά τμήματα και δυνατότητα ψηφοφορίας με φυσική κάλπη παρά μόνο  με ηλεκτρονικό τρόπο ή με επιστολική ψήφο.  Επειδή είναι αναγκαία και καθοριστική  η  συμμετοχή όλων των εργαζομένων της ΕΡΤ  καλούμε τους συναδέλφους μας που εργάζονται στην Περιφέρεια  (εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης ) να εγγραφούν ( χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που ακολουθεί ) στη σχετική  ηλεκτρονική πλατφόρμα,

έως την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021,

έτσι ώστε  να έχουν δυνατότητα να ψηφίσουν με ηλεκτρονικό τρόπο.

Για την  εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα χρειάζονται οι κωδικοί του Taxisnet  και ο ΑΜΚΑ . Η διαδικασία είναι απλή και δεν διαρκεί περισσότερο από 5 λεπτά.

Πατήστε εδώ για οδηγίες

Το ίδιο πρέπει να κάνουν όλοι όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν με ηλεκτρονικό τρόπο και εργάζονται στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη.

Επειδή η ηλεκτρονική ψήφος εφαρμόζεται για πρώτη φορά στις συλλογικές μας διαδικασίες, καλούμε τις υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ  να παρατείνουν την προθεσμία εγγραφής στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, ώστε να εξασφαλιστεί η δυνατότητα ψήφου σε όλες και όλους.

Συναδελφικά

τα Σωματεία των εργαζομένων της ΕΡΤ





 
GO_TO_TOP