Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Ανακοίνωση-Δελτίου Τύπου συγκρότησης ΔΣ ΠΑΣΥΜΗΤΕ ΕΡΤ

Αγία Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι –σες

Είναι από όλους μας εκφρασμένη προτεραιότητα, η εδραίωση και ισχυροποίηση των συνδικαλιστικών μας θεσμών, ως θεμελιώδη προϋπόθεση της έκφρασης των εργαζομένων, της εκπροσώπησης τους και της Δημοκρατίας, σε κάθε χώρο εργασίας.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που τόσο δυναμικά αντιστάθηκαν στο μαύρο, πάλεψαν για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και κέρδισαν την εμπιστοσύνη της κοινωνίας, το έπραξαν με προσήλωση στους θεσμούς και στις δημοκρατικές αξίες, στηριζόμενοι στην συναδελφική αλληλεγγύη, βασική καταστατική αρχή  των Σωματείων μας.

Στην διαρκή προσπάθεια για την επαναλειτουργία και την ανάπτυξη της ΕΡΤ ως ενιαίου, Δημόσιου, ανεξάρτητου φορέα ενημέρωσης και πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα, ο τεχνικός κλάδος και τα μέλη του Συλλόγου μας επιτελούν σημαντική αποστολή. Ταυτόχρονα διεκδικούν τα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα τους, στο πλαίσιο της συνεργασίας, της ισότητας, της αλληλεγγύης και της ενότητας των εργαζομένων, γνωρίζοντας ότι αυτή η προσπάθεια προϋποθέτει τη συμμετοχή όλων μας για ισχυρά πρωτοβάθμια Σωματεία και ακόμα πιο δυνατή Ομοσπονδία.

Με βάση αυτές τις αρχές και τις δεσμεύσεις, την απαρέγκλιτη τήρηση του καταστατικού μας και σύμφωνα με την πρόσφατη δικαστική απόφαση, συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Μηχανικών και Τεχνικών ΕΡΤ ως εξής: 

Πρόεδρος

Κασιμάτης Γαβριήλ

Γενικός Γραμματέας

Κοκκώνης Χριστόφορος

Α’ Αντιπρόεδρος

Βώβος Γεώργιος

Β’ Αντιπρόεδρος

Νταλαπέρας Αλέξανδρος

Ειδικός Γραμματέας

Παύλου Παναγιώτης

Ταμίας

Κούρος Χάρης

Έφορος

Γκιόκας Ιωάννης

Γραμματέας Δημοσ. Σχέσεων

Κασσελούρης Θωμάς

Μέλος

Δεληπάλλας Αθανάσιος

Μέλος

Κοτσιώνη Μηλιά

Μέλος

Μαντάς Κώστας

Μέλος

Ρεμούνδος Γαβριήλ

Μέλος

Σαββίδης Ανέστης

Μέλος

Τιμοθέου Αναστασία

Μέλος

Χατζάκης Στέφανος

 

Σημείωση: Ο σδλφος Θανάσης Δεληπάλλας επιφορτίστηκε με την ενημέρωση και την επικοινωνία, για ζητήματα που αφορούν την ΕΡΤ3. 

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η ενεργοποίηση και η συστράτευση κάθε συνάδελφου, από κάθε Υπηρεσιακή μονάδα σε όλη την Ελλάδα, ώστε ενωτικά και συντεταγμένα να αγωνιστούμε για την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη της ΕΡΤ, για  την κατοχύρωση και την διεύρυνση των δικαιωμάτων μας. 

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Γαβριήλ Κασιμάτης

Ο Γενικός Γραμματέας

Χριστόφορος Κοκκώνης


 

 
GO_TO_TOP