Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αγία Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2015

Προς τα Μέλη του Συλλόγου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

μετά την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, της 23/11/2015, σας καλούμε σε ενημερωτική συγκέντρωση - συνέλευση, στις 3 Δεκεμβρίου 2015 ημέρα Πέμπτη  και  ώρα 14:00 στο Studio B στο Ραδιομέγαρο,  Λεωφ. Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

πριν από έξι μήνες η ΕΡΤ ξαναλειτούργησε και αναβίωσαν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων, που παράνομα απολύθηκαν, με την πραξικοπηματική απόφαση του μαύρου της 11 Ιουνίου 2013.

Ξαναλειτουργεί μετά τον 24μηνο ανυποχώρητο αγώνα των εργαζομένων, σε όλη την Ελλάδα και τη συμπαράσταση της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας και της διεθνούς κοινότητας. Ξαναλειτουργεί όμως με κουτσουρεμένο Οργανόγραμμα (Κεντρικά και Περιφερειακά) και χωρίς Γενικό Κανονισμό Προσωπικού, με ελλείψεις προσωπικού σε πολλούς τομείς - ειδικά στον τεχνικό κλάδο, με πλήθος λειτουργικών και τεχνικών δραστηριοτήτων να έχουν δοθεί σε εργολάβους, με περικοπές σε αμοιβές και χωρίς την προϋπηρεσία των σδλφων του ΠΔ, με ωράρια λάστιχο, με πρόσθετη εργασία και δαπάνες κίνησης που δεν αποδίδονται, σε περιβάλλον μισθολογικών και υπηρεσιακών ανισοτήτων και με βασικά εργασιακά δικαιώματα να έχουν αφαιρεθεί. Για όλα αυτά τα καθοριστικά ζητήματα για τη βιωσιμότητα της ΕΡΤ και του τεχνικού κλάδου, για την υπεράσπιση του δημόσιου αγαθού της ελεύθερης ενημέρωσης και του πολιτισμού, για την παρουσία της ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα, είναι αναγκαία η παρουσία όλων μας στην

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

στις 3 – 12 – 2015 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 14:00

στο Studio B στο  Ραδιομέγαρο

Λεωφ. Μεσογείων 432 Αγία Παρασκευή

Υπενθυμίζουμε ότι για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στη Συνέλευση έχουν δικαίωμα απουσίας 3 ωρών από την εργασία τους, όσοι υπηρετούν στην Αττική και 24 ωρών, όσοι υπηρετούν στην Περιφέρεια (εκτός από τα εντελώς απαραίτητα για τη λειτουργία της Υπηρεσίας μέλη μας).

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Γαβριήλ Κασιμάτης

Ο Γενικός Γραμματέας

Χριστόφορος Κοκκώνης


 
GO_TO_TOP