Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΩΣΤΑ ΚΟΠΙΤΑ

Αγία Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2015

Καλό ταξίδι ΚώσταΗ οικογένεια της ΕΡΤ θρηνεί μία τραγική απώλεια …


Ο αγαπημένος μας συνάδελφος και φίλος Κώστας Κοπιτάς έχασε τη μάχη με την επάρατο, που τον βασάνισε τους τελευταίους μήνες. Πρόωρα και άδικα έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων σε ηλικία 43 ετών. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε σε όλους μας βαθειά θλίψη.

Ο Κώστας σπούδασε ηλεκτρονικά, εργάστηκε με ήθος και επαγγελματισμό στον Ιδιωτικό τομέα και από το 2006 εργαζόταν στην ΕΡΤ, στο Τμήμα Ραδιοζεύξεων. Ήταν άριστος Τεχνικός και σημαντικό κεφάλαιο για τον τεχνικό κλάδο.

Ήταν μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου μας και διαχειριστής της ιστοσελίδας www.pasimite.gr .

Αντιστάθηκε με πάθος στο κλείσιμο της ΕΡΤ και στο ‘μαύρο’ και δε σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται με πείσμα για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και την ύπαρξη του Δημόσιου φορέα Ενημέρωσης και Πολιτισμού.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη, το ήθος, την αξιοπρέπεια, την ευσυνειδησία και  την αγωνιστικότητα του.

Η εξόδιος ακολουθία  θα γίνει σήμερα 31 Δεκεμβρίου 2015 ώρα 15:00, από τον  Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Αργυρούπολης (Αθ. Διάκου 2) .

Εκφράζουμε τη βαθειά μας θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.


Καλό ταξίδι φίλε, συνάδελφε, συναγωνιστή…


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Γαβριήλ Κασιμάτης

Ο Γενικός Γραμματέας

Χριστόφορος Κοκκώνης


firstmedmart.com

 
GO_TO_TOP