Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Έκτακτη Ενημερωτική Συνέλευση ΠΑΣΥΜΗΤΕ στις 18-4-2016

Αγία Παρασκευή 13 Απριλίου 2016

Πανελλήνιος Σύλλογος Μηχανικών & Τεχνικών Ε.Ρ.Τ

Προς τα Μέλη του Συλλόγου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Συναδέλφισσες συνάδελφοι


Συμπληρώνονται 10 μήνες από την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και ένας χρόνος από την ψήφιση του Νόμου 4324. Μετά από τον 2χρονο ανυποχώρητο αγώνα ενάντια στο μαύρο, ο τεχνικός κλάδος και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, όλο αυτό το διάστημα, δίνουμε όλο τον εαυτό μας,  ξανακτίζουμε την ΕΡΤ, σε όλες τις δομές σε όλη την Ελλάδα., με σεβασμό στην  ελληνική κοινωνία και στους απόδημους.

Όμως σημερινή κατάσταση δεν μας ικανοποιεί και πρωτίστως δεν ικανοποίει την  κοινωνία, που στήριξε και υποδέχτηκε την ΕΡΤ με προσδοκίες και αποδοχή, πολλαπλάσιες από τις τωρινές μονοψήφιες μετρήσεις. Το πρόγραμμα της ΕΡΤ δεν είναι αυτό για το οποίο εμείς εργαζόμαστε και διεκδικούμε, ούτε αυτό, που ο κόσμος προσδοκούσε και περιμένει.

Η ανυπαρξία οργάνωσης, η απουσία στρατηγικού σχεδιασμού, η αποστέρηση πόρων, σε συνδυασμό με την έλλειψη κανονιστικού πλαισίου, και την  απώλεια εργασιακών, μισθολογικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, δεν οδηγούν σε αναπτυξιακή κατεύθυνση. Βλέποντας τα προβλήματα να διογκώνονται και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη νέα τροπολογία, για χωρίς όριο αποσπάσεις, αντιλαμβανόμαστε που πραγματικά οδηγούν την ΕΡΤ και τι ετοιμάζουν για μέλλον μας.

Φέτος γιορτάζουμε τα 50 χρόνια της Ελληνικής Τηλεόρασης και τα 80 σχεδόν χρόνια της Ραδιοφωνίας, που πριν από μας, κάποιοι άλλοι, εμπνευστές και πρωτοπόροι θεμελίωσαν και δημιούργησαναν. Εμείς οφείλουμε να υπερασπιστούμε και να αναπτύξουμε την ΕΡΤ, την εργασία μας, τα δικαιώματα μας, χωρίς διαχωρισμούς, ισότιμα με τους άλλους κλάδους.  Θα το κάνουμε με κάθε τρόπο, όλοι μαζί.

Για αυτό καλούμαστε όλοι στην


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΠΑΣΥΜΗΤΕ

Ένας χρόνος επαναλειτουργίας της ΕΡΤ, παρόν και μέλλον

Ο Τεχνικός κλάδος, η προσφορά μας, τα δικαιώματά μας

στις 18 – 4 – 2016 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 14:00

στο Studio B στο  Ραδιομέγαρο

Λεωφ. Μεσογείων 432 Αγία Παρασκευή


Υπενθυμίζουμε ότι για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στη Συνέλευση έχουν δικαίωμα απουσίας 3 ωρών από την εργασία τους, όσοι υπηρετούν στην Αττική και 24 ωρών, όσοι υπηρετούν στην Περιφέρεια (εκτός από τα εντελώς απαραίτητα για τη λειτουργία της Υπηρεσίας μέλη μας).


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Γαβριήλ Κασιμάτης

Ο Γενικός Γραμματέας

Χριστόφορος Κοκκώνης


 
GO_TO_TOP