Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17.6.2013

Αγία Παρασκευή 17 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι μαριονέτες των ιδιωτικών συμφερόντων

και της κυβέρνησης ας μην τολμήσουν να έρθουν στην ΕΡΤ

Με φρέσκο ακόμη το πραξικόπημα του black out για την ΕΡΤ, κάποιοι «συνάδελφοι» Διευθυντές, απ’ τους πρωτεργάτες του πραξικοπήματος, ήρθαν εδώ στο Ραδιομέγαρο και προσέγγισαν τεχνικούς μας για να βγάλουν τη «ΝΕΡΙΤ» από τις εγκαταστάσεις της Κατεχάκη. Εισέπραξαν ένα τεράστιο ΟΧΙ!

Οι εν λόγω κύριοι καλό θα είναι να μην τολμήσουν να ξαναπατήσουν το πόδι τους στην ΕΡΤ. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος! Όλο το προσωπικό νιώθει πικραμένο, προδομένο και αγανακτισμένο. Πολλοί απ’ αυτούς τους κυρίους δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι έχουν κάνει. Το μεγάλο πρόβλημα με τα άτομα φασιστοειδούς νοοτροπίας, δεν είναι ότι εναντιώνονται στη Δημοκρατία.  Απλά ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ τι είναι Δημοκρατία! Όταν ο νους είναι χονδροειδής και ακατέργαστος, το μόνο που μπορεί να γίνει κατανοητό είναι η επικράτηση του ισχυρότερου μέσα από συνεχείς συγκρούσεις.  Ο Σύλλογος συνιστά ψυχραιμία αλλά δεν μπορεί να ελέγξει την αγανάκτηση του κόσμου και το τι θα ακολουθήσει. Τα ίδια ισχύουν για όλη τη Διοίκηση. Είναι πολύ λογικό να μας φέρουν καινούριους. Είναι ανόητο να πιστεύουν πως θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε με τους προηγούμενους!

Όμως δεν πρέπει ούτε να διανοηθούν να ξαναφέρουν ανθρώπους των ιδιωτικών καναλιών!

Αυτή η εποχή έχει πια τελειώσει!

Απ’ αυτό το μαγαζί έχουν περάσει ο Χατζηδάκις, ο Θεοδωράκης, ο Καμπανέλλης, ο Χορν και τόσοι άλλοι άνθρωποι του πνεύματος!

Η Ελλάδα έχει ακόμη ανθρώπους!

Η Ελλάδα έχει ακόμη προσωπικότητες!

Δεν είναι όλοι πουλημένοι στα συμφέροντα!

Η αιτιολόγηση περί «ανθρώπων της αγοράς» είναι δικαιολογία για να φέρνουν «αγοραίους ανθρώπους».

Οι εκπρόσωποι του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς,

ας παραμείνουν εκεί που τους αρμόζει!

Δεν έχουν θέση στην ΕΡΤ!

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Στέφανος Χατζάκης

Η Γενική Γραμματέας

Αναστασία Τιμοθέου

 

 

 
GO_TO_TOP