Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΣΥΜΗΤΕ 17-6-2013

Αγία Παρασκευή 17 Ιουνίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ (ΠΑΣΥΜΗΤΕ) δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση πως είναι αποφασισμένοι να μην εγκαταλείψουν το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ πριν παρθεί πίσω η απόφαση για το λουκέτο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, πριν παρθούν πίσω οι απολύσεις, πριν επανέλθει το σήμα της ΕΡΤ, στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Η παρουσία μας εδώ αποτελεί τη μόνη και καλύτερη εγγύηση για τη διασφάλιση της δημόσιας περιουσίας, του πολιτιστικού και ενημερωτικού πλούτου που βρίσκεται εντός του κτιρίου και αποτελεί περιουσία του Ελληνικού λαού.


ΚΑΛΟΥΜΕ τον λαό σε επαγρύπνηση, στήριξη και συμπαράσταση.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την εξυγίανση της ΕΡΤ με απόλυτη διαφάνεια.


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ δηλώνει ότι είναι αποφασισμένος να προασπίσει τα συμφέροντα του Έλληνα πολίτη και της Ελληνικής Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να καταγγέλλει κάθε απόπειρα αδιαφάνειας, λογοκρισίας και κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ


Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί για μια ανεξάρτητη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.Για το ΔΣ ΠΑΣΥΜΗΤΕ


Ο Πρόεδρος

Στέφανος Χατζάκης

Η Γενική Γραμματέας

Αναστασία Τιμοθέου

 

 

 
GO_TO_TOP