Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Αγία Παρασκευή 18 Ιουνίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

Αδέρφια, σας ευχαριστούμε μέσα απ’ την καρδιά μας, για την αλληλεγγύη και την αγάπη σας.

Καταφέρατε να κάνετε την κατάστασή μας λιγότερο τραγική. Καταφέρατε να μας πείσετε ότι δεν είμαστε μόνοι. Είμαστε ένα τσούρμο «τρελοί» που πιστεύουμε ότι αυτό που κάνουμε είναι λειτούργημα. Ο αγώνας μας δεν είναι ιδιοτελής. Δεν μας νοιάζει να περισώσουμε τη «δουλίτσα» μας και να επιτρέψουμε τη συνέχεια του απάνθρωπου «ντόμινο» που επέρχεται.

Εκτός από απολυμένοι, είμαστε πάνω απ’ όλα άνθρωποι με φιλότιμο και αξιοπρέπεια, την οποία μαχόμαστε να προστατεύσουμε. Οι πρακτικές και αποφάσεις της κυβέρνησης είναι νομικά αμφίβολες, βασίζονται στη χειραγώγηση του συστήματος, οι ελεγκτικές αρχές βγάζουν πολυσήμαντες αποφάσεις, που ερμηνεύονται κατά το δοκούν απ’ τους εμπλεκομένους, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και κοινωνικής ευαισθησίας.

Η Δημοκρατία παραπαίει και ικετεύει να την προστατεύσουμε. Μόνο όλοι μαζί έχουμε πιθανότητες να τα καταφέρουμε. Λάβαμε το μήνυμα που μας στείλατε και έχουμε υποχρέωση να το ανταποδώσουμε. Ο φασισμός νικιέται μόνο με τη Δημοκρατία, η απανθρωπιά μόνο με την αλληλεγγύη και την αγάπη.

Ο αγώνας είναι άνισος, μακρύς και εξαιρετικά δύσκολος. Άνθρωποι είμαστε και στην πορεία κουραζόμαστε, λυγίζουμε, αλλά συνεχίζουμε γιατί αυτή είναι η ζωή, η ζωή μας. Και η ζωή μας έχει αξία, πρέπει να έχει αλλιώς γιατί να ζούμε; Κι έχει σίγουρα αξία αφού είμαστε μαζί, είμαστε ενωμένοι, έχουμε ο ένας τον άλλο και θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες με αυτό το πνεύμα.

Όλοι μας ονειρευόμαστε ένα τέτοιο όμορφο κόσμο και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να τον δημιουργήσουμε… ΜΑΖΙ!

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ ΠΑΣΥΜΗΤΕ


Ο Πρόεδρος

Στέφανος Χατζάκης

Η Γενική Γραμματέας

Αναστασία Τιμοθέου

 

 
GO_TO_TOP