Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΣΥΜΗΤΕ 19/12/2017


Αγία Παρασκευή 11 Δεκέμβρη 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συναδέλφισσες, φοι,

διανύσαμε μια πορεία 2,5 χρόνων από την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, κατά την οποία ο Σύλλογός μας σφυρηλάτησε και έκανε πράξη την ενιαία έκφραση και την κοινή πορεία όλων των Μηχανικών, Τεχνικών, Εργοδηγών, όλων των ειδικοτήτων και εκπαιδευτικών βαθμίδων του Τεχνικού κλάδου. Μια πορεία που ακολουθούμε και επιβεβαιώνουμε καθημερινά σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας μας με τα μέλη και τα όργανα του ΠΑΣΥΜΗΤΕ και της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Μέσα από θεσμικές καταστατικές διαδικασίες καταγράψαμε τα προβλήματα του κλάδου και τα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη μας, σε εργασιακό, μισθολογικό και ασφαλιστικό επίπεδο και διατυπώσαμε ένα συνεκτικό πλαίσιο διεκδικήσεων και προτάσεων. Με  τεκμηριωμένα επιχειρήματα αναπτύξαμε τις  θέσεις και τις προτάσεις αυτές  στη νέα Διοίκηση της ΕΡΤ,  ώστε μέσα από το διάλογο να συμβάλλουμε με τη δική μας ενεργό  συμμετοχή :

  • στην θεσμοθέτηση δίκαιων  μισθολογικών και εργασιακών σχέσεων.
  • στην ανασυγκρότηση της ΕΡΤ, ως φορέα ενιαίου, σύγχρονου, παραγωγικού, ανταγωνιστικού,  για την κοινωνία και την πολιτεία.

Στη συζήτηση για την αναμόρφωση του Υπηρεσιακού Οργανισμού της ΕΡΤ συμμετέχουμε με θέσεις και προτάσεις, με ανοικτές καταστατικές λειτουργίες. Το ΔΣ του Συλλόγου μας στη σημερινή συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα  και συγκαλεί

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

στις 19  Δεκεμβρίου  2017 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 13:00

στο Studio Ε  στο  Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Λεωφ. Μεσογείων 432 Αγία Παρασκευή

 Με θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

  1. Γενική Ενημέρωση
  2. Νέος Υπηρεσιακός Οργανισμός – ο ρόλος των τεχνικών. Θέσεις και προτάσεις.

    Η προσέλευση όλων είναι αναγκαία και απαραίτητη

Υπενθυμίζουμε ότι για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στη Γ.Σ. έχουν δικαίωμα απουσίας 3 ωρών από την εργασία τους, όσοι υπηρετούν στην Αττική και 24 ωρών, όσοι υπηρετούν στην Περιφέρεια (εκτός από τα εντελώς απαραίτητα για τη λειτουργία της Υπηρεσίας μέλη μας).


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Γαβριήλ Κασιμάτης

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Κούνης



 
GO_TO_TOP