Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΥΜΗΤΕ 2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΥΜΗΤΕ εύχεται στα μέλη του Συλλόγου,

στις συναδέλφισσες και στους συναδέλφους της ΕΡΤ και  των ΜΜΕ


Ευτυχισμένα Χριστούγεννα, Ειρηνικό, Αγωνιστικό, Δημιουργικό το 2019

 

 

 

 

 

Δεν βλέπετε τα νέα μεταμνημονιακά χριστουγεννιάτικα δένδρα, ούτε επανδρωμένο διαστημικό όχημα στο κέντρο του γαλαξία.

 

Είναι τα κεραιοσυστήματα των Κέντρων Εκπομπής με τους Τεχνικούς μας  γαντζωμένους  στους παγωμένους πυλώνες τους ! 

 

Τους τελευταίους μήνες και αυτές τις γιορτινές μέρες  οι Τεχνικοί του Δικτύου Εκπομπής της ΕΡΤ,  ελάχιστοι σε αριθμό,  μακριά από τις οικογένειες τους και τη θαλπωρή του σπιτιού τους μέσα στο χιονιά και τους αέρηδες, κρεμασμένοι στους παγωμένους πυλώνες - με κίνδυνο της ζωής τους - εγκαθιστούν και θέτουν σε λειτουργία σε όλη την Ελλάδα τους νέους ψηφιακούς πομπούς της ΕΡΤ. 

Το έργο αυτό ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου και πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, μεσ' στην καρδιά του Χειμώνα, για να αποκτήσει η ΕΡΤ αυτόνομο Δίκτυο εκπομπής. 

Αυτές τις μέρες η σκέψη μας είναι κοντά τους, στέλνουμε τις ευχές  μας και ως γιορτινή κάρτα αυτό το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο σε υψόμετρο 1700 μέτρων και στα  95 μέτρα πάνω από το έδαφος  ! 

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !  

 

Το ΔΣ του   ΠΑΣΥΜΗΤΕ

 
GO_TO_TOP