Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Αναβολή της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης.

Αγία Παρασκευή  02  Νοεμβρίου 2020

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Συναδέλφισσες,  συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, συνεδρίασε σήμερα και συζήτησε διεξοδικά τα νέα περιοριστικά μέτρα για την προστασία από τον Covid – 19,  που θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο 3 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αρμόδιων αρχών στην Αττική και σε άλλες περιοχές θα εφαρμοστεί γενική απαγόρευση  συνεδρίων, συγκεντρώσεων και συναθροίσεων.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα νέα  δεδομένα το ΔΣ του ΠΑΣΥΜΗΤΕ αποφάσισε ομόφωνα:


την αναβολή της ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ,

που είχε προγραμματιστεί για τις  4  Νοεμβρίου  2020  ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 13:00 στα Studio  C και  E της Ραδιοφωνίας στο  Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου βρίσκεται σε  επικοινωνία με τις Υγειονομικές αρχές, όπως  και με τις  αρμόδιες Υπηρεσίες τις ΕΡΤ και θα ενημερώνει τα μέλη σχετικά.

Ως εκ τούτου θα υπάρξει νέα πρόσκληση, για την σύγκληση της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, με  τα ιδία θέματα  ημερήσιας διάταξης. 


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                       Κασιμάτης Γ.

Ο Γενικός Γραμματέας     Ματλής  Σ.

 
GO_TO_TOP