Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΣΥΜΗΤΕ 17/12/2020

Αγία Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣTHN

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας συνεδρίασε σήμερα, 8 Δεκεμβρίου 2020 και έλαβε υπ’ όψιν του :

  • την απόφαση 1882/01.10.2020 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία ορίστηκε προσωρινό ΔΣ, προκειμένου, εντός τριμήνου, να συγκαλέσει ΓΣ, για τη διενέργεια εκλογών και την ανάδειξη αιρετής Διοίκησης.

  • το ΦΕΚ / Β/ 5350 / 5.12.2020 / ΚΥΑ Δ1α / ΓΠ.οικ.78363 : Παράταση περιοριστικών μέτρων προστασίας από τον Covid-19, μέχρι 14/12/2020.

  • την από 12.10.2020 απόφαση του ΔΣ για σύγκληση της εκλογοαπολογιστικής ΓΣ και των σχετικών αποφάσεων του ΔΣ και των ΓΣ.

  • το Καταστατικό και την ευθύνη του απέναντι στο σύνολο των μελών του ΠΑΣΥΜΗΤΕ.

Το ΔΣ του ΠΑΣΥΜΗΤΕ, σε συνέχεια της από 25/11/2020 απόφασής του, με την οποία συγκάλεσε την Εκλογοαπολογιστική ΓΣ - για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες των εκλογών - την Τετάρτη 2/12/2020, στις 13:00 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ( Λεωφ. Μεσογείων 432, Αγ. Παρασκευή ), κατά την οποία δεν συμπληρώθηκε η απαιτούμενη απαρτία του 1/5 των ταμειακά τακτοποιημένων μελών του Σωματείου, αποφάσισε και συγκαλεί δεύτερη συνεδρίαση στις 11/12/2020 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Αν πάλι δεν επιτευχθεί απαρτία του 1/6 των ταμειακά τακτοποιημένων μελών του Σωματείου, τότε το Δ.Σ. συγκαλεί τρίτη συνεδρίαση :

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

στις 17 Δεκεμβρίου 2020 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 13:00

στα Studio C και E της Ραδιοφωνίας

στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Λεωφ. Μεσογείων 432 Αγία Παρασκευή

 

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

  1. Γενική Ενημέρωση – Σ.Σ.Ε.

  2. Διοικητικός Απολογισμός

  3. Οικονομικός Απολογισμός - Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής

  4. Πρόγραμμα δράσης

  5. Οικονομικός Προϋπολογισμός

  6. Εκλογή Τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των εκλογών

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η προσέλευση και η συμμετοχή μας, σε αυτές τις κορυφαίες καταστατικές λειτουργίες του Συλλόγου, είναι αναγκαία και απαραίτητη.

 

Το ΔΣ συζήτησε διεξοδικά την αναγκαιότητα της σύγκλησης της Εκλογοαπολογιστικής ΓΣ για τη διενέργεια εκλογών, οργάνωσε και αποφάσισε τη σύσταση 17 Εκλογικών Τμημάτων σε όλη την Ελλάδα, έτσι ώστε όλα τα μέλη μας, όπου και αν εργάζονται, να έχουν τη δυνατότητα της πρόσβασης στην κάλπη, με φυσική παρουσία, την ημέρα των εκλογών, για την ανάδειξη του ΔΣ, της ΕΕ και των αντιπροσώπων του Συλλόγου.

 

Λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις, εάν δεν είναι δυνατή η φυσική παρουσία των συναδέλφων εκτός Αττικής στη ΓΣ - και για να μην αποκλειστεί κανείς - θα είναι δυνατή και εξασφαλισμένη η χρήση ηλεκτρονικών και ψηφιακών μέσων, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή και στις ψηφοφορίες όλων των μελών, που εργάζονται στη Θεσσαλονίκη και σ’ ολόκληρη την Ελλάδα.

Όποια συναδέλφισσα και όποιος συνάδελφος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σε ηλεκτρονική ψηφοφορία, στα πλαίσια της ΓΣ, παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσει με απάντηση στο παρόν E mail, ή με επιστολή στο γραφείο του Συλλόγου.

Υπογραμμίζεται ότι η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανόνες και τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον Covid – 19, όπως προβλέπονται από τις αρμόδιες αρχές. Για το σκοπό αυτό ο Σύλλογος εξασφάλισε τη χρήση των αναγκαίων χώρων, με όλα τα τεχνικά μέσα, για το σύνολο της διαδικασίας, έτσι ώστε να επιτραπεί η μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση των μελών, σε συνδυασμό με την τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας.

 

Θέλουμε επίσης να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση - εντός ή εκτός του Συλλόγου - ότι συμπεριφορές εκφοβισμών ή ενέργειες διαλυτικές και έξω από τις θεσμικές διαδικασίες της ΓΣ, δεν θα επιτραπούν ούτε θα γίνουν ανεκτές από τα θεσμικά όργανα και τα μέλη του Συλλόγου, που σύσσωμα έχουν εκφραστεί με τον πιο κατηγορηματικό και ξεκάθαρο τρόπο, ότι πρέπει

όλοι να σεβαστούμε το καταστατικό και τη δημοκρατία,

για να γίνουν επιτέλους ΕΚΛΟΓΕΣ στον ΠΑΣΥΜΗΤΕ.

 

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Γαβριήλ Κασιμάτης

Ο Γενικός Γραμματέας  Ανδρέας Μαυρίδης

 
GO_TO_TOP