Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Μήδεια - Ενημέρωση με την υπευθυνότητα των εργαζομένων της ΕΡΤ


Αγία Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2021

Μήδεια  -  Ενημέρωση με την υπευθυνότητα των εργαζομένων της ΕΡΤ

Χαρακτηριστική και εξοργιστική είναι η σημερινή ανυπαρξία στοιχειώδους οργάνωσης και μέριμνας των αρμόδιων της ΕΡΤ, για την προσέλευση των ομοχειριών στους χώρους εργασίας και στα σημεία μετάδοσης, για την κάλυψη της γνωστής από μέρες επέλασης της Μήδειας.

Παρόλα αυτά οι βάρδιες καλύφθηκαν,  οι τεχνικοί και το προσωπικό της ραδιοτηλεοπτικής παραγωγής βρέθηκαν στις θέσεις τους, αποκλειστικά με την υπευθυνότητα  και την προσήλωσή τους στο καθήκον για την υπηρέτηση της ενημέρωσης του πολίτη.  Με διπλοβάρδιες, με  πρόωρη  εθελοντική προσέλευση, με ιδιωτικά μέσα, με δεκάδες ώρες εργασίας των συναδέλφων μας το πρόγραμμα της Τηλεόρασης και της Ραδιοφωνίας βγήκε κανονικά. Οι συνδέσεις και οι μεταδόσεις πραγματοποιήθηκαν  από όλα τα σημεία της χώρας  με απόλυτη επιτυχία και η ΕΡΤ  επιτελεί για άλλη μια φορά την αποστολή της, χάρη στον επαγγελματισμό και  στην αυτοθυσία  των εργαζομένων της.

Σε όλους τους συναδέλφους μας στα Κέντρα Εκπομπής, που μόνοι τους  αντιμετωπίζουν και αυτή τη  φορά  τα ακραία καιρικά  φαινόμενα,  για να κρατήσουν το Δίκτυο Εκπομπής σε αδιάλειπτη λειτουργία,  στους εργαζόμενους στους Περιφερειακούς Σταθμούς, στην ΕΡΤ3  και στην Αττική αξίζουν ξεχωριστά συγχαρητήρια και ανταμοιβή.

Στα θετικά καταγράφουμε την άμεση ανταπόκριση  της ΓΔ  Λειτουργίας Μέσων στο αίτημα του Συλλόγου για τη μέριμνα και την κάλυψη της διατροφής των συναδέλφων μας.

Για άλλη μια φορά καλούμε τη Διοίκηση να λειτουργήσει την ΕΡΤ σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αποστολής της, τις διαρκώς αυξανόμενες υποχρεώσεις της και τους κανόνες  που πρέπει να εφαρμόζει, ως φορέας κοινής ωφέλειας.


 
GO_TO_TOP