Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Καλό ταξίδι συνάδελφε και φίλε Γιώργο Βλαζάκη.



Αγία Παρασκευή 28 Ιουνίου  2021

Καλό ταξίδι συνάδελφε και φίλε Γιώργο Βλαζάκη.

Ο  Σύλλογός μας  και  η ΕΡΤ θρηνούν μια ακόμη τραγική απώλεια. Ο αγαπημένος μας συνάδελφος και φίλος Γιώργος Βλαζάκης άφησε πρόωρα την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Σωτηρία σε ηλικία 61 ετών. Η απώλεια του μας γεμίζει όλους με ανείπωτη θλίψη και πόνο.

Ο Γιώργος σπούδασε στα ΤΕΙ στη σχολή Ηλεκτρονικών. Ως Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός εργάστηκε στον Ιδιωτικό τομέα και από το 1987 εργαζόταν στην ΕΡΤ στο Τμήμα Ηλεκτρονικής Επεξεργασίας εικόνας και ήχου. Σε ολόκληρη την επαγγελματική του διαδρομή  εργάστηκε με αυταπάρνηση και ευσυνειδησία, με  ιδιαίτερη προσήλωση στο καθήκον και στην ΕΡΤ που αγαπούσε.

Η απώλεια του Γιώργου αφήνει  δυσαναπλήρωτο  κενό στην ΕΡΤ, στην κοινωνία, σε όλους μας  …

Με την αγαπημένη  του σύζυγο Δήμητρα απέκτησαν δυο παιδιά το Δημήτρη και τον Κωνσταντίνο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί  την Τρίτη  29  Ιουνίου  και ώρα  14:00 στον Ιερό Ναό της Αγίας  Αικατερίνης,  οδός Σιτάκης  17  Λαμπρινή – Άνω Πατήσια.

Στην οικογένεια του και στους οικείους του εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

 

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                               Ο Γενικός Γραμματέας

Γαβριήλ  Κασιμάτης                    Χρήστος Γιαννόπουλος

 



 
GO_TO_TOP