Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Θα σε θυμόμαστε πάντα αγαπημένε συνάδελφε Θανάση

Αγία  Παρασκευή  17  Ιανουαρίου  2022

 

Θα σε θυμόμαστε πάντα  αγαπημένε συνάδελφε Θανάση

Πένθος και οδύνη προκάλεσε στην οικογένεια της ΕΡΤ και του Συλλόγου μας η απώλεια του  αγαπημένου μας συναδέλφου και φίλου Θανάση Τζίτζιου.

Η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά χθες τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Γεννηματά  της Θεσσαλονίκης σε ηλικία 57 ετών.

Ο Θανάσης σπούδασε στα ΤΕΙ  Θεσσαλονίκης και απέκτησε πτυχίο Ηλεκτρονικού Μηχανικού. Το 1987 προσλήφθηκε στην ΕΡΤ. Υπηρέτησε με μοναδικό επαγγελματισμό και προσήλωση στο Κέντρο Εκπομπής Θάσου και Καβάλας.  Στυλοβάτης  των πομπών  της Μακεδονίας και πανταχού παρών σε κάθε εργασία συντήρησης και εγκατάστασης,  οπουδήποτε   τον είχε ανάγκη η Υπηρεσία.

 Σε ολόκληρη την επαγγελματική του διαδρομή  τον  διέκρινε το ήθος, η αγάπη του για την ΕΡΤ και η διαρκής προσπάθεια του για την αδιάλειπτη  λειτουργία και  ανάπτυξη του δικτύου εκπομπής. Η απώλειά του αφήνει στην ΕΡΤ δυσαναπλήρωτο κενό και σε όλους μας μια μεγάλη ευθύνη  να συνεχίσουμε την προσπάθεια του.

Αγαπημένε μας συνάδελφε Θανάση θα σε θυμόμαστε πάντα   …

 Στην  αγαπημένη του σύζυγο Ευαγγελία  και στα αγαπημένα του παιδιά Γιάννη και Γεωργία εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια   …

 

 

 Το Δ.Σ.

 
GO_TO_TOP