Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

ΠΑΣΥΜΗΤΕ Δελτίο Τύπου

Αγία  Παρασκευή  28 Ιανουαρίου  2022

Δελτίο τύπου

Το σωματείο μας συναισθανόμενο από την πρώτη στιγμή το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισαν χιλιάδες συμπολίτες μας εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων και της αμέλειας - εγκληματικής σε κάποιες περιπτώσεις - των αρμοδίων φορέων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της καταιγίδας ‘’ελπίς‘’, ανέστειλε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, αφού το καθήκον της ενημέρωσης του ελληνικού λαού κρίθηκε ότι ήταν πράγματι ιδιαίτερης  αξίας στην παρούσα φάση.

Για τους ίδιους ακριβώς λόγους και οι στάσεις εργασίας  που είχαμε εξαγγείλει για την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα για :

  • Την  Δευτέρα  31  Ιανουαρίου  από  15:00 έως 18:00
  • Την  Τετάρτη  2  Φεβρουαρίου  από  20:00 έως 23:00

αναστέλλονται προσωρινά δεδομένου, ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις του μετεωρολογικού δελτίου αναμένεται να υπάρξουν ανάλογα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν το σωματείο μας θα ενημερώσει έγκαιρα και θα ενεργήσει τα νόμιμα ώστε  όλα τα δίκαια αιτήματα μας  να τα διεκδικήσουμε και με αναγκαίες  αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Τονίζουμε στη διοίκηση της ΕΡΤ ότι δεν μας πτοούν οι προσφυγές στα δικαστήρια, τους επισημαίνουμε ότι δεν λύνουν κανένα πρόβλημα, ούτε η συνταγματικά κατοχυρωμένη συνδικαλιστική δράση  ποινικοποιείται. Τα αιτήματα μας είναι δίκαια και θα τα διεκδικούμε με κάθε  τρόπο.

 

Για το ΔΣ

Ο  Πρόεδρος                                     Ο  Γενικός  Γραμματέας

Γαβριήλ  Κασιμάτης                            Χρήστος  Γιαννόπουλος 
GO_TO_TOP