Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Παραμένουν τα προβλήματα στους χώρους μοντάζ της ΕΡΤ3

 

Αγία  Παρασκευή  8  Ιουνίου   2023

Παραμένουν τα προβλήματα στους χώρους μοντάζ της ΕΡΤ3 

 

Συναδέλφισσες,  συνάδελφοι, 

Έχει περάσει σχεδόν ενάμισης μήνας από τότε που συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι των τεχνικών με τον κ. Στάγκο, γενικό διευθυντή της ΕΡΤ3, για τα προβλήματα στους χώρους των μοντάζ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γενικός δεσμεύτηκε ότι θα επανεξετάσει το ζήτημα και θα δώσει κάποια λύση μέχρι τα τέλη του Μαΐου. Πλησιάζουμε στα μέσα Ιουνίου και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα για την βελτίωση των χώρων. Ακόμα και τα πιο εύκολα, όπως η αλλαγή του φωτισμού ή επαναφορά ενός από τα καταργημένα μοντάζ, αγνοήθηκαν εντελώς από την διοίκηση. Είναι πλέον φανερό ότι είναι συνειδητή επιλογή η υποβάθμιση των χώρων εργασίας και η άρνηση κάθε εποικοδομητικού διαλόγου.

Για εμάς όμως τα ζητήματα ασφάλειας και υγιεινής των χώρων δουλειάς είναι βασικά και θα επιμένουμε σε μια ριζική λύση των όποιων προβλημάτων.

Για το Δ.Σ.

 

Ο  Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας

 

Γαβριήλ Κασιμάτης           Χρήστος Γιαννόπουλος

 

 

 

 
GO_TO_TOP