Σας καλοσωρίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο. Ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σκοπό: - να στεγάσει διαδικτυακά τον ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. - να προβάλλει τον ρόλο των Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ - να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των μελών του συλλόγου.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

ertopen.com - Ελεύθερη Ενημέρωση - ERT Open

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ κ. Δημήτρης Κουμπιάς χαιρετίζει τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ραδιοφώνου

Η ΠΟΕΣΥ συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ραδιοφώνου, που έχει καθιερώσει η Unesco, τιμώντας το Μέσον και την ιδιαίτερη συμβολή του στην ενημέρωση, στη μόρφωση και στην ψυχαγωγία

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ευχαριστώ τον Πανελλήνιο Σύλλογο Μηχανικών & Τεχνικών της ΕΡΤ για την πρόσκληση σε μια εκδήλωση που σκοπό έχει να τιμήσει και να αναδείξει το ρόλο και τη σημασία ενός σημαντικού Μέσου Μαζικής Επικοινωνίας & Ενημέρωσης, όπως είναι το ραδιόφωνο.
Και ταυτόχρονα να αναζητήσει τρόπους διεθνούς συνεργασίας μεταξύ των ραδιοφωνικών οργανισμών, για να προωθήσουν την πρόσβαση στην πληροφόρηση και την ελευθερία της έκφρασης στα ερτζιανά.
Το ραδιόφωνο, αντίθετα με άλλα ΜΜΕ, όχι μόνο αντιμετώπισε με επιτυχία την τεχνολογική έκρηξη – κυρίως του διαδικτύου –, αλλά την αξιοποίησε και έγινε πιο δυνατό.
Παρά τις ριζικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο διαχέονται η πληροφορία και η ενημέρωση το ραδιόφωνο είναι μια διαρκής πλατφόρμα που φέρνει τον κόσμο πιο κοντά, αποτελώντας σημαντική πηγή πληροφοριών και γνώσεων, που εκτείνονται σε γενιές και πολιτισμούς.


Δημήτρης   Γ.  Κουμπιάς

Πρόεδρος της  ΠΟΕΣΥ
 
GO_TO_TOP